8 december, 2021

Hoe je een kringloopoutfit samenstelt waarin je er geweldig uitziet

Ik kan niet geloven dat ik deze geweldige jurk in een kringloopwinkel heb gevonden! Ik moest gewoon met je delen hoe ik deze outfit heb samengesteld waar ik absoluut dol op ben. Ik vond deze geweldige jurk in een kringloopwinkel en ik moest gewoon met je delen hoe ik deze outfit heb samengesteld waar ik absoluut dol op ben. Ik begon door de jurk te combineren met een paar zwarte hakken. Ik voegde toen een zwarte jas en een lange ketting toe. De finishing touch was een zwarte clutch om de outfit net wat meer edge te geven. Het beste van deze outfit is dat het me maar $ 4 heeft gekost! Hoe je een kringloopoutfit samenstelt waarin je er geweldig uitziet

Inleiding

Ik kan niet geloven dat ik deze geweldige jurk in een kringloopwinkel heb gevonden! Ik moest gewoon met je delen hoe ik deze outfit heb samengesteld waar ik absoluut dol op ben. Ik vond deze geweldige jurk in een kringloopwinkel en ik moest gewoon met je delen hoe ik deze outfit heb samengesteld waar ik absoluut dol op ben. Ik begon door de jurk te combineren met een paar zwarte hakken. Ik voegde toen een zwarte jas en een lange ketting toe. De finishing touch was een zwarte clutch om de outfit net wat meer edge te geven. Het beste van deze outfit is dat het me maar $4 heeft gekost!

Wat ik droeg

Ik begon met het combineren van de jurk met een paar zwarte hakken. Ik voegde toen een zwarte jas en een lange ketting toe. De finishing touch was een zwarte clutch om de outfit net wat meer edge te geven. Het beste van deze outfit is dat het me maar $4 heeft gekost!

Hoe ik mijn outfit samenstel

Ik begon met het combineren van de jurk met een paar zwarte hakken. Ik voegde toen een zwarte jas en een lange ketting toe. De finishing touch was een zwarte clutch om de outfit net wat meer edge te geven. Het beste van deze outfit is dat het me maar $4 heeft gekost!

Wat ik heb gekocht

Ik begon met het combineren van de jurk met een paar zwarte hakken. Ik voegde toen een zwarte jas en een lange ketting toe. De finishing touch was een zwarte clutch om de outfit net wat meer edge te geven. Het beste van deze outfit is dat het me maar $4 heeft gekost!

More from the blog

Droombadkamer

Ik ben zo enthousiast over mijn nieuwe badkamerrenovatie! Ik kan niet wachten om jullie alle geweldige dingen te laten zien die ik ermee heb...

Een financiering voor uw bedrijf

Bezit je eigen bedrijf levert al genoeg spanning en problemen op. Een essentieel onderdeel van deze angst is geld. Als startend eigen bedrijf heb je...

Top 20 Citytrip-ideeën in 2021

Er zijn zoveel geweldige dingen te doen tijdens een stedentrip. U kunt een cruise maken, een bergwandeling maken, de dierentuin bezoeken of naar het...

Vergeet-mij-nietje: wat kunt u doen om contant geld op te halen?

Je kunt Zelf een inzamelingsactie opzetten voor een uitstekend doel. Als u daadwerkelijk een goed doel heeft uitgekozen, kunt u op de website van dat...