9 december, 2023

Vergeet-mij-nietje: wat kunt u doen om contant geld op te halen?

Je kunt

Zelf een inzamelingsactie opzetten voor een uitstekend doel. Als u daadwerkelijk een goed doel heeft uitgekozen, kunt u op de website van dat goede doel, bijvoorbeeld Alzheimer Nederland, allerlei suggesties krijgen. Het is goed om na te denken over wat u van plan bent te gaan doen en hoeveel tijd u daarin wilt investeren. Want hoe belangrijk het ook is om geld in te zamelen voor een goed doel, het moet leuk blijven. Als je er al je tijd in steekt, kan het je zelfs in de weg zitten. Begin dus klein en ontwikkel je ook als je meer wilt doen. Vat het vandaag niet te groot op.

Ben je van plan om je eigen inzamelingsactie te starten voor een uitstekend doel?

Dat is een uitstekend idee! U kunt veel bereiken, vooral samen met uw kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van goede armbanden of cruciale ringen? Als u zich voorbereidt om geld op te halen voor de ziekte van Alzheimer, kunt u ervoor kiezen om hun teken, het vergeet-mij-nietje, bijvoorbeeld in de armbanden te integreren. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om op Koningsdag of nog een feestdag liedjes te maken en daarna een bordje bij de aanwijzer te zetten met de doelstelling voor het geld.

Is voedsel bereiden of koken je hobby?

Daarna kunt u uw voedselbereiding en kookkunsten promoten door middel van de verschillende sociale netwerken. Particulieren zijn vaak bereid meer te betalen als u laat zien dat de winst van uw kook- of bakwerk naar een uitstekende reden gaat. Wat extra informatie bij uw online advertentie kan eveneens helpen. Wist u dat maar liefst 1 op de 5 mensen in Nederland te maken heeft met een vorm van mentale achteruitgang? Welk aandeel voor dames is maar liefst 1 op 3?

Heeft u een evenement?

Daarna kunt u in plaats van om cadeaus te vragen, bovendien een geschenkdoos installeren. In deze giftbox kunnen particulieren een bijdrage leveren. Het is belangrijk om dat alvast op de uitnodigingen te zetten. Bovendien hebben particulieren tegenwoordig extreem weinig contant geld bij zich.

Je ziet deze geschenkdoos vaak op begrafenissen. Daarna vragen de familieleden van de overledene om geld in de kist te doen in plaats van bloemen.

U kunt ook een bijdrage leveren aan de stichting Alzheimer Nederland. Dit kunt u doen door een eenmalige gift, een periodieke maandelijkse bijdrage of door Alzheimer Nederland op te nemen in uw testament. Desalniettemin biedt u en toch geeft u veel: alle kleine beetjes helpen om mentale achteruitgang te elimineren!

 

More from the blog

Boost je carrière als junior inkoper: ontdek de kracht van Purchase to Pay!

Als je een succesvolle carrière als junior inkoper wilt opbouwen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in...

Dit moet je weten over private lease

Een auto leasen kent veel voordelen. Steeds meer Nederlanders kiezen daarom voor deze vorm van huren. Overweeg ook jij om een auto te leasen?...

Droombadkamer

Ik ben zo enthousiast over mijn nieuwe badkamerrenovatie! Ik kan niet wachten om jullie alle geweldige dingen te laten zien die ik ermee heb...

Een financiering voor uw bedrijf

Bezit je eigen bedrijf levert al genoeg spanning en problemen op. Een essentieel onderdeel van deze angst is geld. Als startend eigen bedrijf heb je...