API-quotum overschreden. U kunt 500 aanvragen per dag doen.

0
97

Uw voertuig

moet na enkele jaren worden vervangen of u wilt zeker een gloednieuwe auto kopen, maar wat moet u nu kiezen? Naast de realiteit dat er tegenwoordig verschillende soorten voertuigen in verschillende uitvoeringen worden aangeboden, zijn er ook verschillende manieren waarop u een auto kunt kopen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ​​auto en vrachtwagen te kopen en deze is direct van u, maar het is momenteel ook mogelijk om een ​​auto te huren. Bij het huren van een auto sluit u de leaseovereenkomst voor kortere of iets langere tijd af, waarna u voordelig en ook flexibel een auto ter beschikking krijgt. Op deze blogsite vertellen we je nog veel meer over shortlease, waar zowel particulier als voor service veel gebruik van wordt gemaakt!

Ga met een shortlease!

Met een kort leasecontract staat er altijd een auto voor u klaar. Samen met de leverancier stelt u eenvoudig en ook snel een veelzijdig contract op, waarna u zeker tijdelijk over een auto, bus of diverse andere voertuigen beschikt. De wensen staan ​​beschreven in de overeenkomst en het gehele onderhoud van de auto's en vrachtwagen is voor rekening van de verhuurder, zodat u alleen de gaskosten zelf hoeft te betalen.

Het is met name ideaal voor het MKB, startende ondernemers, adviseurs en ook andere medewerkers van bedrijven om een ​​leaseauto te hebben. U kunt een korte tijd een auto hebben en vervolgens gemakkelijk van klant naar consument reizen. Je hebt een nette auto en vrachtwagen en zorgt ook voor een correcte uitstraling naar de klanten. Toch is shortlease niet alleen geschikt voor service, shortlease biedt bovendien tal van voordelen voor particulieren!

De voordelen van shortlease exclusief

Korte lease biedt ook veel voordelen voor persoonlijke mensen. Met Mey shortlease persoonlijk rijdt u zorgeloos, zowel financieel als flexibel. U heeft keuze uit 1300 verschillende auto's, waarna de auto wellicht binnen 1 dag voor de deur staat. Als particulier bent u alleen verantwoordelijk voor de brandstof, wat inhoudt dat de leasemaatschappij al het onderhoud van de auto regelt.

Het onderscheid tussen persoonlijke lease en ook shortlease is dat je bij een persoonlijke leaseovereenkomst vaak voor lange tijd aan een contract vastzit, terwijl je bij shortlease de overeenkomst op elk moment kunt opzeggen – na 30 dagen . Ook bij exclusieve shortlease heb je zeker geen BKR, terwijl dat bij private lease wel het geval is.

Bekijk of shortlease iets voor jou is en wat de voordelen voor jezelf zijn, waarna je volgende week wellicht ook in een nieuwe auto rond kunt rijden!